19.7.11

#216 - BOTTLE OF WINE



-Internet Seminars-
BOTTLE OF WINE 

Two parallel universes (sample).


Also see lessons #219, #326, #328 and #329.

12 comments:

  1. Το απάνω σύμπαν είναι πολύ παράλληλο για μένα...

    ReplyDelete
  2. Αυτά συμβαίνουν όταν πίνει κανείς ξυδιασμένα κρασιά.

    ReplyDelete
  3. Mlk είσαι θεός...

    Αυτά δεν τα κάνει ούτε ο Κωνσταντίνου.

    ReplyDelete
  4. Πώ πω τι μου θύμισες τώρα...
    Πέρυσι που γυρίζαμε τα οινοποιεία του Παγγαίου βρισκόμουν συχνά αντιμέτωπος με τις παραπάνω καταστάσεις, αλλά συνήθως καταλήγαμε σε ένα τρίτο παράλληλο σύμπαν, αυτό με άδειο το μπουκάλι και το κεφάλι.

    ReplyDelete
  5. Ααα...!
    Το τσίκη-τσίκη background δεν είναι και τόσο παράλληλο ρε Σαλεπάκο.
    Αυτή η συμπίεση και διαστρέβλωση του χώρου (γάμα τον χρόνο) μάλλον θα πρέπει να σε προβληματίσει και να σε οδηγήσει πίσω στα θρανία να ξαναμελετήσεις, κατ' αρχήν Heisenberg και έπειτα λίγο... Σχέδιο.

    ReplyDelete
  6. ωραία γραμματοσειρά όμως

    ReplyDelete
  7. Θα διαφωνήσω με τον Τόμεκ. Η εντελώς πιστή αντιγραφή είναι κατά την γνώμη μου περιττή επείδειξη δεξιοτεχνίας. Χίλιες φορές copy-paste ρε, αναχρονιστοσυμμορίτες! Από την στιγμή όμως που επιλέγεις να ξανασχεδιάσεις κάτι, οι παρεκλίσεις και οι στραβομελανιές απλώς τονιζουν την δήλωση "το ξενασχεδιάζω" και αυτό είναι true.

    Βέβαια, αντιλαμβάνομαι ότι η άποψη του Τόμεκ ίσως είναι επηρεασμένη από το κινούμενο σχέδιο όπου οι ελαφρώς τρεμάμενες γραμμές των αντικειμένων που ξανασχεδιάζονται καρέ-καρέ στο χέρι αλλά με πρόθεση την πιστή αντιγραφή, δίνουν στην εικόνα μια ιδιαίτερη αισθητική. Χμ... Έστω, αλλά στο στριπ, αυτό το μικρό τρεμοπαίξιμο της γραμμής, δεν γίνται αντιληπτό με τον ίδιο τρόπο, οπότε η πιστή αντιγραφή μπορεί ακόμα και να μην γίνει αντιληπτή, η να γίνεται αντιληπτή μόνο από NERDS!

    Δεν λες πάλι καλά που ο δρ έκατσε και τράβηξε μια γραμμή παραπάνω, και κάθεσαι και γκρινιάζεις για την τεχνική του; Αφού είναι ξεφτήλας και ΑΤΕΧΝΟΣ, λέμε!

    ReplyDelete
  8. Δεν είναι απλές γραμμές ωστόσο. Είναι πολλά μικρα αυτο-θαυμαστικά.

    ReplyDelete
  9. @Sophia ...μάλλον το ίδιο το στριπ στην προσπάθειά του να σωθεί από το "σταθερό" χέρι του Δρ. Σαλέπι, στέλνει SOS με σήματα Morse.

    ReplyDelete
  10. Ουτε καν! Απλώς κραυγάζει "ΑΑΑΑΑΑ" (εκτος αν ειναι "ΝΝΝΝΝ" -που ομως δε νομιζω...)

    ReplyDelete
  11. ΟΚ, αλλά μπορεί επίσης να λέει Ε-Τ-Ε-Τ-Ε-Τ...! και να προσπαθεί να επικοινωνήσει με το υπερπέραν με τον γνωστό Ε.Τ. μέσω ΕΤ...
    ή απλός να επαναλαμβάνει σαν βλάκας C-C-C-C-C...!

    ReplyDelete